NOVA radnja “Optika Latić” počinje sa radom 12.04.2023. godine

Podijelite sa svojim prijateljima TwitterFacebookLinkedin

Inspirisana željom da svome gradu pokloni bolje i kvalitetnije mjesto – rođena je Optika Latić – sa konceptom stručne brige o zdravlju očiju i razumijevanju vaših potreba.

Smještena u centru grada, u prijatnom i opuštajućem ambijentu Optika Latić nudi drugačiji pristup. Naša vizija je novo, drugačije i vrijednije, od onoga što se pruža ljudima. Naš zadatak je stručna i kvalitetna usluga kako bi naši klijenti nesmetano uživali u savršenoj vidnoj oštrini.

Posebno izdvajamo brigu za zdravlje očiju djece, kroz stručni pristup i pažljiv odabir njima prihvatljivih rješenja kojim im se nastoje približiti naočale i omogućiti lakše prihvatanje nošenja istih.

Naša optika je opremljena najsavremenijom opremom, a ljekar specijalista oftalmologije i optometrije svaki dan će obavljati kompletne oftalmološke preglede.

Veliki izbor dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i kontaktnih sočiva renomiranih svjetskih proizvođača će biti dostupan da zadovolji vaše potrebe za zdravljem i ljepotom.

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama, a mi smo sretni što vam možemo ponuditi ZDRAV POGLED U SVIJET.

Otvorenje i početak rada optike Latić planiran je za 12.04.2023. godine. Naša radnja smještena je u ulici Džemal Bijedića, ona koja prolazi pored Restorana Casablanca i vodi prema Restoranu Blitz.

Vidimo se 12.04.2023. godine, Vaša optika Latić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)